Tur til Edvard Munch´s Hus på Ramme

Bærum malerklubb har bestilt omvisning i Munchs hus, Ramme gård 12. august 2023 kl 13:30.

Ramme i Hvitsten er en kulturdestinasjon for kunst og kultur. Her finnes parkanlegg, spektakulært billedgalleri, økologisk serveringssted, et eget fjordhotell og ikke minst Edvard Munchs sommerhus. Til sammen danner de en eventyrlig virkelighet.

Edv. Munch kjøpte Nedre Ramme i 1910 og beholdt huset til sin død i 1944. På Ramme fant han motiver til Auladekorasjonene og andre motiver fulle av liv og farger.

Program

Kl 10:15: Fremmøte ved Bærum malerklubb. Billetter, info og fordeling i biler.
Kl 10:30: Vi kjører i personbiler fra Bærum malerklubb.
Kl 11:45: Ankomst ved Ramme.
Kl 12:00: Vi inntar fiskesuppe med brød i restauranten (kr 195). Maten er forhåndsbestilt, og drikke kan bestilles ved bordet.

Vi vandrer fra møteplassen ved inngangen gjennom Havlystparken til Munchs eiendom Nedre Ramme og får omvisning i 100 minutter. På denne omvisningen får du oppleve både kunsten, historiene og landskapet til Edvard Munch. Vandringen foregår utendørs i ulendt terreng og bratt helling. Godt skotøy er anbefalt og turen er dessverre ikke egnet for rullator og rullestoler. Omvisningen avsluttes i Ramme billedgalleri.

Praktisk informasjon

Om vi blir 10 deltakere eller flere, får vi vår egen guide som vil møte oss i restauranten rett før kl. 13:30 og følge oss rundt til Munchs hus og Ramme billedgalleri. Billetten (kr 595) vil da også innbefatte adgang til Havlystparken, som er åpen inntil kl. 17.00.

Om vi blir færre enn 10 deltakere må vi delta som vanlige deltakere på en omvisning kl. 14:00 sammen med andre, og vil da måtte betale separat for adgang til Havlystparken om vi ønsker å besøke den.

Påmelding

Du melder deg på ved å betale kr (195 + 595=) kr 790 til Nini Marie Torps bankkontonr. 6031.24.05477 eller Vipps til 97118825. Husk å oppgi ditt navn, mobilnummer og mail-adresse slik at jeg kan sende ut eventuell informasjon.

OBS: Det er bindende påmelding, og siste frist for påmelding er 24. juli. Etter denne dato er det ikke mulig å få refundert påmeldingskostnaden.

Vennligst gi beskjed om du har plass til en eller flere passasjerer i bilen din, eller om du ønsker å sitte på med en bil.

For mer informasjon om Ramme gård kan du gå inn på deres web-side.

Velkommen til en eventyrlig opplevelse!

Er det noe du lurer på?

Ta kontakt med Nini Marie Torp
Mob: 97118825
e-post: nmtorp@icloud.com

Arrangementet er ferdig.